Lees verder
Center Court, het kloppend hart op Brightlands Chemelot Campus, is deze week geopend. Later in het jaar volgt de officiële opening.
Geleen

In het Center Court zijn centrale voorzieningen gevestigd voor alle partijen op de campus, waaronder state-of-the-art ontmoetings- en vergaderruimtes, een congresfaciliteit met een auditorium, restauratieve voorzieningen, een espressobar en sportvoorzieningen. Daarmee vormt Center Court het kloppend hart van de snelgroeiende community van Brightlands Chemelot Campus die op dit moment al meer dan 1.800 kenniswerkers telt.

CHILL

De studenten en onderzoekers van Maastricht Science Programme en de Master Biobased Materials van Maastricht University en de studenten en docenten verbonden aan CHILL (Chemelot Innovation and Learning Labs, een samenwerkingsverband van Zuyd Hogeschool, Arcus College en Leeuwenborgh) gaan gebruik maken van de state-of-the-art laboratoria en leeromgevingen in Center Court. Het gebouw is ook de nieuwe werkplek van het team van Brightlands Chemelot Campus en binnenkort nemen DSM Innovation Center en Chemelot Ventures er hun intrek.

Opening in november

Center Court wordt officieel geopend op woensdag 16 november 2016 door de Commissaris van de Koning van de Provincie Limburg, drs. Th. J.F.M Bovens, en Directeur-Generaal dr. B. Leeftink van het Ministerie van Economische Zaken. De aandeelhouders worden vertegenwoordigd door prof. Dr. M. Paul, bestuursvoorzitter Universiteit Maastricht, mr. drs. A. Nicolaï, directeur DSM Nederland, en drs. A.M.G. Beurskens, gedeputeerde Provincie Limburg.