Lees verder
Biomassa is wat ons verbindt in de uitdaging de beschikbare biomassa zo optimaal mogelijk te verdelen in de toegevoegde waardeketen. Maar om deze waarde er uit te kunnen halen, is samenwerking tussen ondernemers belangrijk. Het Bio Treat Center organiseert daarom op dinsdag 12 december een bijeenkomst met als thema: 'Biomassa beter benutten'. 
Redactie / Venlo

Doel van het BTC event is om ondernemers die samen willen werken in de biomassaketen te inspireren en informeren. Het BTC legt, samen met ondernemers van het eerste uur, uit hoe zij deze samenwerking vorm willen geven.

Dan gaat het onder andere over de vraag hoe invulling kan worden gegeven aan de vraag naar nieuwe biobased producten. Het motto van het BTC daarin is ‘Van klant naar plant’. Van nooit gedachte toepassingen tot innovatieve teelten, van groene gewasbescherming tot eierdoosjes en gezonde inhoudstoffen. Uitdaging is om de “time to market” te verkorten door samen te werken met andere ondernemers, met onderwijs/wetenschap en overheid.

Directeur van het Bio Treat Center Ton Voncken, zal tijdens de middag de aftrap geven. Daarna is er een ronde tafelgesprek met Saskia Goetgeluk / CEO Brightlands Campus Greenport Venlo, Roel Bol / Federation Bio-economy Netherlands, Sandra Baan / Verkoijen IBI² instituut voor biobased & biomimicry en Hans Derksen/directeur Biorefinery Solutions BV. Na dit gesprek volgen pitches en natuurlijk is er afsluitend een netwerkborrel.

Voor meer informatie en aanmelden, zie onze agenda.