Lees verder
Agro&Chemie is ook dit jaar officieel mediapartner van EFIB, het European Forum for Industrial Biotechnology & the Bioeconomy dat wordt georganiseerd door EuropaBio en BIOCOM.
Redactie / 's-Hertogenbosch

Het congres waarop internationale experts uit de bioeconomie en industriële biotechnologie elkaar ieder jaar ontmoeten, wordt dit jaar georganiseerd als een digitaal event van 5 t/m 9 oktober. Agro&Chemie zal het forum op de voet volgen met actuele berichtgeving via onze digitale kanalen. Ook krijgen lezers van Agro&Chemie 15% korting op de toegangsprijs met de Promo code EFIB2020ACR (zie de agenda voor details).

Biotech-innovatie

Het overkoepelende thema van EFIB dit jaar is: ‘De groene economie bevorderen met biotech-innovatie. Daarbij komen verschillende industriële sectoren en bedrijfsgebieden aan bod: groene, circulaire en duurzame bedrijven, voedsel, diervoeders en voeding, mode en textiel, financiering en investeringen, materialen en verpakkingen, bioprocessen en technologieën.

Voorafgaand aan het EFIB Forum is er nog een (gratis toegankelijk) webinar over financiering en investeren in de bioeconomie op 17 September 2020. Zie de agenda voor details over EFIB, dit webinar en de lezerskorting.  

Beeld: Mikko Lemola/Shutterstock