Lees verder

Professionele laptoptas van hergebruikte binnenbanden van vrachtauto’s. Een stoere tas waarmee je als professional duurzaamheid uitstraalt. Het ontwerp is stevig, onverwoestbaar en duurzaam. De tas is, net zoals de rubber banden, bestand tegen alle seizoenen.

Ecowings maakt stoere tassen en accessoires van hergebruikt rubber. Door het upcyclen van afgedankte rubber binnenbanden van vrachtwagens, die normaliter op de afvalhoop in India terecht komen, krijgt rubber een tweede leven. De afvalberg wordt verkleind door het rubber uit de vuilnisstroom van India te halen.

Ecowings is in 2011 ontstaan in India, onder leiding van Kapil Sharma, Indiase designer met een passie voor natuur en innovatie. Een team van gedreven ambachtslieden en ontwerpers produceert samen de Ecowings producten in een bijzonder atelier in Indore, Noord India. De Ecowings producten zijn volledig handgemaakt. Ecowings biedt werkgelegenheid en opleiding aan een team van 20 lokale ambachtslieden.

Ecowings heeft als ambitie om de economisch zwakkeren van de lokale plattelandsbevolking rondom Indore werkgelegenheid te bieden, hun vaardigheden te helpen ontwikkelen en hun bewustwording van het belang van milieuvriendelijk produceren te vergroten.

Klik hier voor onze uitgebreide collectie tassen en accessoires.

Website:

www.ecowings.nl

Contact:

Angela Rooijmans
angela@ecowings.nl
06-51077126