Lees verder
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert van 25 tot en met 28 januari 2021 een virtuele handelsmissie naar China over o.a. circulaire economie en chemische recycling.

Minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) zal bij de plenaire opening op 25 januari aanwezig zijn. Bij het onderdeel circulaire economie, meer specifiek chemische recycling, zijn ook Freek van Eijk en Willem Sederel van Circular Biobased Delta betrokken.

Als directeur van Holland Circular Hotspot treedt Freek van Eijk op als moderator. Als voorzitter van Circular Biobased Delta verzorgt Willem Sederel, samen met Ardi Dortmans, wetenschappelijk directeur van TNO, een presentatie over chemische recycling in Nederland op donderdag 28 januari.

Zowel Nederlandse als Chinese bedrijven zullen zich tijdens de handelsmissie presenteren. Ook is er ruime gelegenheid voor 1-op-1 matchmaking. Deelname aan de digitale missie kost € 250 per Nederlandse organisatie (maximaal 2 deelnemers per organisatie; elke deelnemer extra kost € 125).

De uiterste aanmelddatum voor deelname inclusief individuele matchmaking, is maandag 28 december. Daarna is aanmelden nog mogelijk tot 25 januari, maar is deelnemen aan de georganiseerde matchmaking niet meer mogelijk. Wel zijn er dan nog ongeorganiseerde 1-op-1-sessies mogelijk.

Meer informatie is te vinden op de website van RVO.nl

Beeld: f11photo/Shutterstock