Lees verder
De 16e internationale conferentie over hernieuwbare mobiliteit 'Fuels of the Future 2019' zal worden gehouden op 21-22 januari 2019 in Berlijn.

De conferentie wordt georganiseerd door het Bundesverband Bioenergie  (BBE), de Union zur Förderung von Oel- und Proteinpflanzen  (UFOP), het Bundesverband der deutschen Bioethanolwirtschaft (BDBe), het Verband der deutschen Biokraftstoffindustrie (VDB) und het Fachverband Biogas (FvB).

De organisatoren nodigen alle deelnemers uit om deel te nemen aan het ontwerp van het programma voor de komende internationale conferentie over hernieuwbare mobiliteit en om presentatievoorstellen in te dienen. Voorstellen voor onderwerpen kunnen tot 16 juni 2018 worden ingediend bij het kantoor van de Duitse Vereniging voor Bio-energie.

Bovendien biedt de conferentie geïnteresseerde bedrijven de gelegenheid om hun bedrijf of organisatie aan een internationaal industrieel publiek voor te stellen met een informatie-stand of om als een sponsor vertegenwoordigd te zijn. Zie de conferentie-website voor meer informatie.