Lees verder
Van 25-27 maart 2020 organiseert Biofuels Digest de Advcanced Bioeconomy Leadership Conference (ABLC) 2020 in Washington DC.

Tijdens ABLC ontmoeten leiders van de wereldwijde geavanceerde bio-economie elkaar voor een dialoog over de kansen en uitdagingen van deze industriële beweging naar duurzaamheid en hernieuwbare energiebronnen. Doelgroepen zijn de eigenaren en exploitanten, projectontwikkelaars, investeerders, beleidsmakers, eindklanten en channel & development partners die zich bezighouden met de nieuwste technologieën van de geavanceerde bio-economie: gezondheid, voeding, AgTech, genetica, big data, robotica, brandstoffen, chemicaliën en materialen.

ABLC is een samenhangende reeks van 7 conferenties en in totaal 18 evenementen over de belangrijkste kwesties in de huidige bio-economie.

Deze conferenties binnen een conferentie zijn:

 1. The Advanced Biofuels Summit – inclusief nieuwe markten en technologieën voor hernieuwbare diesel, duurzame vliegtuigbrandstoffen en geavanceerde alcoholen.
 2. The Renewable Chemicals & Biomaterials Summit – inclusief nieuwe markten en technologieën voor geavanceerde verpakkingen, nieuwe hoogwaardige vezels en chemicaliën.
 3. The Advanced Agriculture Summit – opbrengstverbetering, nieuwe gewassen, internationale inzet van technologie, nieuwe inkomstenbronnen – en de rol van robotica, genetica, big data, teledetectie, mobiliteit – en nieuwe hulpmiddelen voor gewasbescherming door vroegtijdige detectie en spotbehandeling tegen ongedierte, parasieten, concurrenten en ziekten. Er wordt onder meer gekeken naar duurzame gewasbescherming, nieuwe grondstoffen, ontwikkeling van de toeleveringsketen, de terugkeer van platforms zoals op hennep en op hennep gebaseerde CBD, de opkomst van eiwitproductie voor dier- en menselijke voeding en mogelijkheden voor veganistische technologieën.
 4. The Advanced Nutrition Summit – geavanceerde producten en technologieën voor voeding voor mens en dier – meer voedsel, beter voedsel en meer keuze voor de klant.
 5. The Sustainable Aviation Summit – met het begin van wereldwijde koolstofarme CORSIA-normen voor de luchtvaart, de vooruitzichten voor technologieontwikkeling, projectuitvoering en afname in zwaar luchttransport.
 6. The Biogas & RNG Summit – landbouw-, voedsel-, gemeentelijk, bos- en dierlijk afval wordt gevangen voor conversie naar hernieuwbaar aardgas voor stationaire en transporttoepassingen. Het is de snelst groeiende sector binnen ABLC. Wie zijn de spelers en de markten, wat zijn de grondstoffen , de economie en technologieën?
 7. The Hydrogen Summit – presentatie van duurzame productietechnologieën, distributie en scheiding, materiaalbehandeling en eindgebruikstoepassingen voor duurzame waterstof.

Naast de 7 conferenties zijn er 11 speciale evenementen, forums en workshops:

 • De Investor & Finance Workshop over kapitaaltrends
 • Het Industry Horizons Forum
 • The ABLC Wolfpack – brandstoffen en chemische bedrijven worden verslonden en ontleed in een zoektocht naar onderliggende waarde door de ABLC Due Diligence Wolves
 • Het Digital Biology Forum
 • De jaarlijkse Hot Party ter ere van de HOT 50 en industriële innovatie en prestaties
 • De jaarlijkse State of the Industry-toespraak
 • Gestructureerd netwerken tijdens het evenement voor nieuwe en terugkerende afgevaardigden
 • De ABLC Keynotes
 • The Holmberg Lifetime Achievement Award
 • The ABLC Global Leadership Award & Address
 • Het Bioeconomie Beleidsforum
 • Het plenaire forum van de bio-O&O-programma’s.

De registratie is open. Vroegboekkorting is beschikbaar tot 15 januari 2020.