Lees verder
De Green Chemistry Campus heeft per 1 juni 2017 een nieuwe directeur: Petra Koenders. De afgelopen jaren stond zij aan het roer van het Center of Expertise Biobased Economy.
Bergen op Zoom

Vanuit die rol heeft Koenders uitgebreide ervaring opgedaan met het faciliteren van biobased innovaties en is ze goed bekend met het nationale en internationale netwerk.  Zowel op bestuurlijk, als op kennisinhoudelijk en bedrijfsmatig niveau. Dat maakt haar volgens de raad van commissarissen en aandeelhouders van de Campus bij uitstek geschikt om de Campus de komende jaren verder uit te bouwen.

De afgelopen vijf jaar stond Paul Nijskens, voormalig directeur van REWIN, aan het roer van de Campus. Onder zijn leiding is de Campus uitgegroeid tot een incubator die een totaaloplossing biedt voor innovatieve biobased ondernemers die opereren op het snijvlak van agro en chemie. Om dit succes nog verder uit te bouwen, hebben bedrijven, lokale overheden en de provincie Noord-Brabant afgelopen december besloten om nieuwe samenwerkingen op te zetten en deze kracht bij te zetten met nieuwe investeringen. Petra Koenders zal samen met het team richting geven aan deze nieuwe koers.