Lees verder
De biobased economie biedt tal van mogelijkheden voor het in stand houden van het klimaat en het milieu voor toekomstige generaties door het gebruik van duurzame, op kennis gebaseerde economieën. Een groot aantal wetenschappers, industrieën en bedrijven werken aan duurzame biogebaseerde strategieën, methodes en producten in verschillende gebieden. Een van deze gebieden is die van natuurlijke biogebaseerde kleurstoffen.
Redactie / Breda

Kom samen met toonaangevende sprekers vanuit de wetenschap en het bedrijfsleven en ontdek wat nieuw is en wat de ontwikkelingen zijn in de altijd bewegende wereld van de biobased kleurstoffen. De Internationale BIOColours Conference wordt op 28 en 29 mei 2018 in Breda gehouden.

BIOColours is de eerste conferentie die zich richt op alle aspecten waaronder de zoektocht naar isolatie, toepassing en verbetering van biobased kleurstoffen. BIOColours richt zich op het samenbrengen van wetenschappers met vertegenwoordigers uit de industrie en ontwerpers. Dit met als doel om de basis research te vertalen naar toegepaste research met concrete toepassingen.

Het programma wordt opgebouwd aan de hand van presentaties en papers die in relatie staan tot de onderwerpen van de conferentie. Wetenschappelijke papers, maar ook goed gedocumenteerde case studies en review papers zijn welkom.

Voor meer informatie en aanmelden, zie onze agenda.